ΑΠΟΨΕΙΣ

Σειρά Αγίου Παϊσίου: Η πιο συγκινητική στιγμή για την Χριστίνα Παυλίδου!

Η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA και αναφέρθηκε στην γνωστή τηλεοπτική σειρά Άγιος Παΐσιος στην οποία υποδύεται την αγαπημένη μητέρα του Αγίου, Ευλογία.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη της σειράς αλλά και σε λεπτομέρειες σχετικά με το ρόλο της και τη δυσκολία της εύστοχης ενσάρκωσής του. Μιλά για την πιο συγκινητική σκηνή που βίωσε στα γυρίσματα της σειράς, τη στιγμή που λαμβάνει ένα γράμμα από τον Άγιο στο οποίο την αποχαιρετά και πάει να μονάσει.  

Όσον αφορά στην επιτυχία της σειράς η ηθοποιός εξήγησε: «Ο Άγιος Παΐσιος είναι πολύ δημοφιλής και έζησε στις μέρες μας. Δεν διαπραγματεύεται μόνο τη ζωή του αλλά και την ιστορία του ελληνισμού».

Η πιο συγκινητική στιγμή για την ηθοποιό ήταν όταν διάβασε το γράμμα που έστειλε ο Άγιος στη μητέρα του. «Ο γιος της αποφάσισε να μην την αποχαιρετίσει για να μην έχει στο μυαλό του την εικόνα αυτή. Της έγραψε ένα ποίημα που της έλεγε ότι την αγάπα και την χαιρετά για να μονάσει. Αυτή η σκηνή με συγκίνησε πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Related Posts